Politica 8 Iulie 2017 12:21 de Clara Vacaru
 Liderul PMP Traian Basescu sustine ca faptul ca Liviu Dragnea este ”intangibil” pana si pentru Codruta Kovesi se explica prin ”partidele bisaptamanale de tenis si chermezele din perioada 2010 - 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghita, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniati la partea de sprit si de «Zeita Dreptatii»”.

Foarte multi se intreaba de ce, pana acum, nici Parchetul General,nici DNA-ul si nici Parlamentul nu au inceput o ancheta serioasa legata de afacerile domnului Dragnea, fie ca vorbim de Tel Drum, afacerile din Brazilia, afacerile cu terenuri de vanatoare, afaceri cu ferme de porci, cu iazuri, cu terenuri si multe altele”, scrie Basescu pe pagina sa de Facebook.

Liderul PMP mentioneaza ca ”au curs rauri de cerneala in presa, au fost informatii date de institutii specializate legat de afacerile lu Dragnea si ale acolitilor sai. Si totusi, nimic. Dragnea este intangibil. Oare de ce?”, continua Basescu.

Explicatia ca Dragnea este intangibil, pana si pentru «neprihanita» Kovesi, este una singura: partidele bisaptamanale de tenis si chermezele din perioada 2010 - 2014, la care participau Dragnea, Ponta, Ghita, Coldea, Maior la vilele SRI, acompaniati la partea de sprit si de «Zeita Dreptatii». Si o spun eu, Traian Basescu, om ale carui venituri si tranzactii au fost scormonite de Parchetul General si de Comisii Parlamentare, pana la tranzactii minore, fie ca erau ale mele, fie ca erau ale fiicei mele Ioana”, afirma Traian Basescu.

Rise Project a publicat joi un raport atribuit Directiei Generale de Protectie Interna, intitulat "Nota privind aspecte care afecteaza climatul socio-economic al judetului Teleorman", care descrie o "retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene si guvernamentale. In acest document, Dragnea este prezentat drept "detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA”.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a anuntat vineri ca ”o parte dintre aspectele continute in investigatia jurnalistica publicata” de Rise Project fac obiectul unui dosar penal aflat pe rolul directiei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.