Politica 8 Iulie 2017 11:39 de Clara Vacaru
Cancelarul german Angela Merkel a fost surprinsa de camerele video in timp ce parea ca isi dadea ochii peste cap in cursul unei discutii cu presedintele rus Vladimir Putin.

Nu este clar despre ce vorbeau cei doi lideri si ce a dus la reactia cancelarului.

Putin avusese inainte o intalnire cu Donald Trump.

Merkel a fost suprinsa si in timpul uneia dintre fotografiile de familie in timp ce parea ca se incrunta la presedintele rus.

Acesta nu a fost singurul incident amuzant de la reuniunea la varf. In timpul pozei de familie, presedintele francez Emmanuel Macron a decis sa isi schimbe locul, aflat in ultimul rand, cu unul in fata.

Astfel, el s-a strecurat printre ceilalti lideri, s-a oprit la presedintele Lituaniei, Dalia Grybauskaitė, cu care a schimbat cateva vorbe si a imbratisat-o si pupat-o, dupa care a mers la Trump, pe care l-a batut prieteneste pe umar, inainte de a ocupa un nou loc in primul rand pentru poza. Totul s-a petrecut sub privirile amuzate ale celorlalti lideri.


Merkel gazduieste vineri si sambata, la Hamburg, summitul G20 ce a oferit prilejul pentru prima discutie fata in fata intre noul presedinte american si liderul de la Kremlin.

Cancelarului german i-a revenit sarcina dificila de a incerca sa gaseasca acorduri in domeniul energiei si climei intre liderii celor mai dezvoltate 20 de economii din lume.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.