Politica 7 Iulie 2017 10:11
Liderul deputatilor PMP, Eugen Tomac, este de parere ca actiunea ANAF la Rise Project dovedeste ca Romania se indreapta spre o "democratie originala, de tip Erdogan", iar Liviu Dragnea se comporta ca un lider totalitar.

"Cazul asaltului inspectiei antifrauda la Rise Project dovedeste, fara drept de tagada, ca Romania se indreapta spre o democratie originala, de tip Erdogan. Liviu Dragnea se comporta ca un lider totalitar si incearca sa intimideze presa de opozitie, asa firava cum e ea, sa ii bage pumnul in gura, folosind in acest scop institutiile statului care ii sunt umil subordonate.

Liderul PSD este de-a dreptul caraghios cand incearca sa se dezvinovateasca si afirma ca nu are nimic de-a face cu prezenta unor inspectori ANAF in redactia Rise Project. Seful Fiscului este chiar penibil cand spune ca inspectia care a avut loc joi la sediul Rise Project a fost facuta in urma unei analize de risc realizate de catre DGAF, dupa o sesizare, si ca institutia desfasoara sute de controale, “fara legatura cu continutul editorial al unor publicatii".

In acest context, daca mai exista cineva care se indoia de seriozitatea anchetelor Rise Project, panica sefului PSD ne indreptateste sa credem ca dezvaluirile sunt fotografii exacte ale realitatii. Ieri seara, dupa ce inspectorii antifrauda au venit la redactie, Rise Project a publicat o ancheta privind un raport secret al serviciului secret al MAI, fostul „Doi si-un sfert”, privind afacerile Teldrum si indicandu-l pe Liviu Dragnea drept cel care controleaza compania. Inainte de aceasta vizita, RISE Project a publicat mai multe anchete legate de afacerile presedintelui PSD Liviu Dragnea si de proprietatile din Brazilia achizitionate de apropiati ai lui Dragnea", a scris Eugen Tomac pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.