Politica 7 Iulie 2017 09:52
Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a sustinut, intr-o interventie la un post de televiziune, ca nu exista nicio dovada ca raportul atribuit DGPI despre legaturile lui Dragnea cu Tel Drum prezentat de jurnalistii de la Rise Project  este veridic.

"Cei de la Rise Project dau publicitatii un asa-zis document furnizat de un serviciu de informatii, dar acest document nu e certificat ca ar fi fost furnizat de un serviciu de informatii. Acest asa zis document contine tot felul de lucruri aluzive care nu au niciun fel de suport in realitate. Am citit informatia care a aparut. Am aflat ca in 2005 se conturau zorii prieteniei intre mine si domnul Liviu Dragnea. Pot sa va spun ca in 2005 nu il cunosteam pe domnul Dragnea, nici nu l-am cunoscut in 2005. Nu stiu daca stiam la vremea respectiva cine e presedintele Consiliului Judetean la Teleorman. Eu eram in majoritatea politica de la aceea data, dl Dragnea era in opozitie", a sustinut liderul ALDE la Digi24.

"Nu are nimic de a face cu jurnalismul, ci cu o intentie evidenta de distorsiune a realitatii si cu intentia evidenta de a-l pune probabil in primul rand, nu vreau eu sa ma consider piesa principala in acest puzzle, pe dl Dragnea, de a-l pune intr-o lumina nevaforabila si, sigur, in aceasta operatiune daca se poate sa fiu si eu introdus nu ar strica, nu? In logica celor care au redactat aceste documente", a adaugat presedintele Senatului, citat de stirileprotv.ro.

Tariceanu
arata ca "nu exista nicio dovada ca acest document este unul veridic". "Eu nu stiu daca nu sunt informatii luate de acolo si de dincolo, puse cap la cap, informatii neverificate, pentru ca eu nu-l cunosteam, in primul rand, pe domnul Dragnea".

Rise Project a publicat un raport atribuit Directiei Generale de Protectie Interna, intitulat "Nota privind aspecte care afecteaza climatul socio-economic al judetului Teleorman", care descrie o "retea infractionala compusa din persoane cu putere de decizie in judet”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene si guvernamentale. In acest document, Dragnea este prezentat drept "detinatorul majoritar al actiunilor la purtator de la SC Tel Drum SA”.

Citeste si:

Citeste si:
DOCUMENT Ardem de vii în spitale. Primăria Constanța a amânat...
DOCUMENT Ardem de vii în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.