Politica 7 Iulie 2017 09:00
Prim-vicepresedintele PNL Raluca Turcan sustine ca liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si formatiunea sa politica "primesc ceea ce merita din partea PSD".

"Calin Popescu Tariceanu si ALDE primesc ceea ce merita din partea PSD. Dupa ce si-a facut treaba cu ei, Liviu Dragnea nici macar nu se osteneste sa-si arunce privirea. Schimba cum vrea programul de guvernare si ii pune in fata faptului implinit. Le-a aruncat in brate impozitul pe cifra de afaceri incat li s-a facut tandari blazonul de liberali vopsiti. Le goleste, incet-incet, ministerele de agentii importante. Le rezerva un viitor politic palpitant: sa joace table in Cismigiu sau sa dea mustele afara din impunatoarele birouri ministeriale.

Degeaba se vaicaresc unii de la ALDE prin declaratii neasumate, date ”pe surse”. Asa patesc cei care au tradat liberalismul pentru PSD. Dupa ce PSD se vede cu sacii in caruta, ii trimite sa vegeteze prin subsolurile guvernarii. Pesedistii au iubit intotdeauna tradarea si i-au dispretuit pe tradatori. Aviz oricaror amatori!

PS. ALDE a reusit performanta de a-l trimite la tribuna sa sustina, prin discurs, motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu exact pe omul care, cu doar doua saptamani mai devreme, declara: ”Ideea ca PSD, sustinut si de ALDE, doreste schimbarea lui Grindeanu este o idiotenie.” E vorba de Varujan Vosganian. In fata unei asemenea imagini, Dragnea n-a putut decat sa mustaceasca in timp ce, probabil, pecetluia, rece si calculat, soarta politica a tovarasilor de drum de la ALDE", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.