Politica 5 Iulie 2017 18:00
Fostul premier Victor Ponta subliniaza ca si-a facut datoria fata de PSD si alegatorii sai, oferind totodata cateva sfaturi celor din partid astfel incat guvernarea actuala sa mearga bine.

"Eu mi-am facut datoria fata de PSD si fata de alegatorii sai in ziua votarii noului Guvern "Tudose" - atunci am aratat ca modificarile de Program facute total neserios, heirupist si populist vor fi principala slabiciune in perioda urmatoare! Nu ma astept sa ma ia in seama Insusi Liviu Dragnea - dar ceilalti sper ca au citit si au inteles!

Inca mai cred ca lucrurile se pot indrepta - dar numai daca se indeplinesc cel putin cateva conditii:
- Guvernul sa fie condus de Premier de la Palatul Victoria nu de Liviu Dragnea de la sediul PSD
- in Guvern numirile sa se faca pe criteriul competentei profesionale si nu al obedientei fata de Presedintele Partidului
- banii publici sa fie folositi pentru binele general si nu pentru imbogatirea unor firme private (gen Teldrum) sau pentru cumpararea de sprijin politic
- guvernarea sa nu fie folosita si deturnata de interesul salvarii personale fata de problemele judiciare
- oprirea iluziei ca o Propaganda agresiva sustinuta doar cu tupeu si resurse financiare poate sa suplineasca lipsa rezultatelor / sau lupta paranoica contra celor care fac dezvaluiri sau critica - omul obisnuit care primeste 100 de lei in plus la salariu sau pensie stie prea bine ca asta nu ii da posibilitatea sa aiba latifundii in Brazilia!
- asigurarea stabilitatii si predictibilitatii in zona economica, fiscala si sociala ( nimeni nu mai vrea promisiuni - ci doar stabilitate si siguranta)!

Update - un cititor mai destept decat mine m-a inspirat cu sloganul pentru viitoarea campanie electorala : «PSD este pe Teldrumul cel bun»", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.