Politica 5 Iulie 2017 11:40
Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, spera ca "prin simplificarile aduse legislatiei sa acceleram absorbtia banilor europeni", fiind multumit de faptul ca Guvernul a inteles "importanta capitala a fondurilor europene".
"Ma bucur ca Guvernul a inteles importanta capitala a fondurilor europene. Sper ca prin simplificarile aduse legislatiei sa acceleram absorbtia banilor europeni si astfel, prin proiectele care vor fi finantate din aceste fonduri, romanii sa aiba un nivel de viata mai ridicat", a scris presedintele PSD pe Facebook.

Prin OUG 49/2017, care a fost publicata in Monitorul Oficial, autoritatile au hotarat introducerea posibilitatii acordarii de prefinantare pentru toate categoriile de cheltuieli eligibile si largirea bazei de proiecte care pot genera cheltuieli eligibile prin majorarea procentului de contractare, scrie romanialibera.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.