Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis "a mintit" in momentul in care a declarat ca partidele din opozitie nu au avut propuneri pentru functia de premier la discutiile de la Cotroceni.
"Domnul presedinte Iohannis a mintit in interiorul filmului si aranjamentului pe care l-a avut cu Dragnea sa se poata scuza. Dansul si-a dorit mult ca nimeni sa nu faca nicio alta propunere si sa ramana cu cea a lui Dragnea. Este regretabil ca un presedinte minte public", a declarat Traian Basescu, citat de zf.ro.

"Pe mine nu as putea spune ca m-a socat, pentru ca nu ma mai socheaza nimic in politica, dar m-a surprins tupeul unui presedinte de a minti public. Iar argumentul pe care vi l-am adus dumneavoastra cu PPE si USR, va rog sa ma credeti ca l-am adus si presedintelui. Mai mult decat atat, l-am avertizat ca in cazul in care il va nominaliza pe Mihai Tudose, poate fi intrarea domniei sale intr-o capcana intinsa de Dragnea. Dar se pare ca Tudose a fost o optiune a domnului presedinte Iohannis si nu o capcana a lui Dragnea", a mai spus liderul PMP, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.