Deputatul USR Claudiu Nasui a reactionat pe Facebook in urma validarii lui Ovidiu Razvan Wlassopol pentru functia de prim-vicepresedinte al ASF.

"Luni, in comisia pentru buget, finante si banci au fost audieri pentru conducerea ASF. Pe postul de vicepresedinte a fost numit domnul Ovidiu Wlassopol, fostul sot al doamnei Lia Olguta Vasilescu.

Din pacate aceasta numire este simptomatica pentru ce vedem la scara larga in tot statul roman. De la prim-ministrul propus si pana jos, toate pozitiile cheie sunt date pe criteriul oportunismului si nu al profesionalismului.

Am avut o singura intrebare pentru domnul Wlassopol, care, conform CV-ului, lucreaza la ASF de multi ani. O intrebare tehnica pentru cineva care nu a avut tangenta cu domeniul asigurarilor, dar la care ar trebui sa raspunda usor cineva care s-a ocupat de asta in ultimii ani. Va las sa urmariti raspunsul pe care l-am primit si sa judecati singuri pe ce criterii a fost numit in pozitia de vicepresedinte ASF, pozitie din care va incasa un salariu net de ~13,800 de euro pe luna.

Concluzia, o stiati deja, imparatul este gol. Mai trist este ca probabil a fost intotdeauna gol. Intelegem ca PSD are majoritate si ca va lua toate pozitiile cheie, dar macar sa puna niste oameni care mai inteleg ceva din domeniu pe care vor fi insarcinati sa-l conduca. Altfel sa nu ne miram ca avem problemele pe care le vedem in domenii importante cum sunt asigurarile. Culmea este ca salariile acelea exorbitante au fost puse la acel nivel, chipurile, pentru a-i atrage pe cei mai buni din industrie spre acele pozitii. Ce s-a intamplat, insa, este taman opusul. Si ca sa intelegeti gravitatea problemei, domnul Wlassopol a fost votat de toate partidele mai putin USR si un vot de la PNL.

PS: un alt lucru pe care il consider grav care s-a intamplat legat de aceasta sedinta a comisiei este ca filmarea sedintei nu se gaseste nicaieri pe site-ul camerei deputatilor. In mod normal toate sedintele sunt filmate si prezente pe site. Dar filmarea acestei sedinte nu mai este de gasit nicaieri. Am intrebat personalul tehnic care mi-a spus ca nu s-a filmat deloc. Sa zicem ca a fost doar o coincidenta. Clipul aceasta il aveti de la o televiziune care a filmat audierile si a fost suficient de amabila incat sa imi dea inregistrarea", a scris deputatul pe Facebook.

Citeste si:
PLN cere audierea în Parlament a președintelui ASF pe tema...
PLN cere audierea în...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.