Cu o zi inaintea consultarilor cu presedintele Klaus Iohanis, PSD-ul concepe lista scurta a propunerilor pentru functia de premier. Nominalizarea urmeaza sa fie votata maine, in Comitetul Executiv. Este prima data cand Liviu Dragnea consulta partidul, dupa ce, in iarna, i-a nominalizat singur pe Sevil Shhaideh si Sorin Grindeanu. 

Liderul PSD promite ca va consulta si comitetul executiv. Membrii conducerii isi doresc ca urmatorul premier sa fie unul dintre ei.

Robert Cazanciuc, senator PSD: ”N-am participat la nici o discutie in care sa fie vorba de un tehnocrat, a fost vorba intotdeauna de un membru PSD. Partidul are toata legitimitatea sa propuna un premier, a demonstrat la ultima sedinta a Parlamentului, sedinta reunita, ca avem o majoritate”, noteaza digi24.ro.

Robert Negoita, primarul Sectorului 3: ” In mod normal da, de preferat! Oamenii au votat PSD din ce imi amintesc eu.”

Printre numele vehiculate, se numara si cel al Vioricai Dancila sau cel al lui Mihai Fifor.

Viorica Dancila, europarlamentar PSD: ”Sunt foarte multi colegi, colege care pot fi potrivite pentru premier pentru ministri, dar cred ca acest lucru trebuie dublat de increderea pe care o reprezinta in interiorul partidului.”

Mihai Fifor: ”Categoric nu.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.