Deputatul PNL, Raluca Turcan a imputat taberelor din PSD ca sunt dispuse sa pericliteze succesele diplomatice, obtinute in ultima vreme de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. 

”Acest moment developeaza in cel mai clar mod cu putinta nu doar frauda de incredere a PSD din campania electorala sau coruptia si incompetenta acestei guvernari, ci mai ales disponibilitatea domnilor Dragnea si Tariceanu de a negocia orice, de a vinde interesul public pentru a-si rezolva ei problemele din interior. Rar a fost mai clara disponibilitatea liderilor PSD de a negocia lucruri de ne-negociat si de a vinde orice pentru a-si atinge scopurile in aceasta lupta interna pentru putere”, a spus Raluca Turcan, potrivit News.ro.

Aceasta considera ca PSD este incapabil de o guvernarea europeana si ca Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu incearca sa schimbe ministrii servili.

”Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, PSD si ALDE, au impins Romania in 3 crize majore in 6 luni de zile. Prima a fost propunerea ca prim-ministru a unui interpus scos din palarie. A doua a fost Ordonanta 13, care a scos in strada 600.000 de romani. Cea de-a treia este subminarea propriului guvern in aceste zile, cu consecinte negative majore pentru buna functionare a institutiilor publice si pentru predictibilitatea Romaniei, atat de necesare pentru crearea de locuri de munca si pentru dezvoltarea economica”
, a adaugat aceasta.

Raluca Turcan a imputat primului-ministru ca nu spune lucrurile incorecte, pe care i le-ar fi cerut Liviu Dragnea: ”Faceti un bine acestei tari si interesului public si clarificati aceste chestiuni de la tribuna Parlamentului Romaniei. Acesta este momentul sa aratati tarii ca nu ati fost complice la ordonanta 13, la arbitrariul alocarii de fonduri publice de la ministerul dezvoltarii, la atacurile sau santajele instrumentate de dl. Dragnea la adresa unor institutii publice, lideri politici sau companii.”

Discursul sau a fost intrerupt de presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.