Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, i-a recomandat sambata, primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, sa ia o pauza de la propaganda politica de la televiziuni si sa isi faca datoria fata de bucuresteni conform fisei postului, in contextul in care in aceasta seara a fost cod galben de ploi puternice si descarcari electrice in Capitala si in mai multe judete.

Ii fac recomandarea legala Doamnei Primar General Firea sa ia o pauza din propaganda politica de la televiziuni si sa isi faca datoria fata de cetatenii Bucurestiului conform fisei postului! Multumesc pentru colaborare!”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Social-democratul a apreciat, totodata, faptul ca ministrul de Interne, Carmen Dan, si conducerea ISU isi indeplinesc atributiile legale privind situatiile de urgenta.

In calitate de Secretar General al Guvernului am apreciat faptul ca (indiferent de politica) Ministrul de Interne Carmen Dan, Secretarul de Stat Raed Arafat si conducerea ISU se afla la birou si isi indeplinesc atributiile legale privind situatiile de urgenta!”, a subliniat Ponta.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat, sambata seara, pe Facebook, mai multe fotografii cu florile din gradina, la care a adaugat mesajul: „Dupa furtuna, apare intotdeauna soarele”.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.