Parlamentarii PSD au fost obligati sa isi amane concediile si deplasarile programate pentru saptamana viitoare astfel incat sa fie prezenti la votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, decizia fiind luata la nivelul grupurilor parlamentare din cele doua camere. O sedinta a Comisiei de Agricultura din Camera Deputatilor programata sa se desfasoare saptamana viitoare in judetul Alba si la care ar fi trebuit sa participa circa 35 de deputati a fost anulata.

Presedintele PSD Alba, deputatul Ioan Dirzu, a declarat, vineri, pentru News.ro, ca parlamentarilor PSD li s-a cerut sa isi amane concediile si posibilele deplasari programate pentru saptamana viitoare, astfel incat sa fie prezenti la votarea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, decizia fiind luata la nivelul grupurilor parlamentare din cele doua camere.

Dirzu a spus ca in judetul Alba era programata sa se desfasoare, saptamana viitoare, o sedinta a Comisiei de Agricultura, Silvicultura, Industrie Alimentara si servicii specifice din Camera Deputatilor si la care ar fi trebuit sa participe circa 35 de deputati, insa s-a decis anularea acestei intalniri astfel incat parlamentarii sa poata fi in Bucuresti pentru votarea motiunii de cenzura.

"S-a luat decizia la nivelul grupului parlamentar ca toti parlamentarii sa renunte la deplasarile interne sau externe, dar si la concediile de odihna programate saptamana viitoare. Este o decizie luata pentru a ne putea mobiliza pentru ceea ce este mai important - motiunea de cenzura. Incepand de luni, toti parlamentarii PSD vor fi prezenti la lucrarile Parlamentului”, a mai spus Ioan Dirzu, potrivit News.ro.

Intrebat daca Liviu Dragnea le-a cerut prezenta obligatorie la lucrarile Parlamentului de saptamana viitoare, Ioan Dirzu a raspuns ca a fost o decizie a liderilor de grup.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.