Mihai Chirica, primarul din Iasi si lider de facto al PSD Iaşi, descrie drept "jocuri staliniste" incercarile lui Liviu Dragnea de a-l inlatura din functie pe Sorin Grindeanu.

Oponenta domnului Grindeanu de a accelera pachetul de legi privind reforma in justitie. Este prima motivatie. Apoi, faptul ca domnul Grindeanu a inceput sa aiba puncte de vedere personale fara a-l consulta, ceea ce a adus o grava jignire personalitatii domnului Dragnea. In al treilea rand, este vorba despre influenta nefasta care se manifesta permanent din partea unui numar foarte restrans de membri”, a spus Mihai Chirica, potrivit Ziarul de Iasi.

Primarul Iasului i-a amintit in acest sens pe Olguta Vasilescu, Gabriela Firea sau Codrin Stefanescu despre care a spus ca singurul lor gand este de „a distruge PSD“ si „detronarea fiecarui lider care are o parere diferita fata de liderul «maximo», Liviu Dragnea”.

Potrivit lui Chirica, prin demersul sau, Dragnea incearca sa ascunda toate esecurile pe care le-a inregistrat dupa castigarea alegerilor de catre PSD in decembrie 2016.

Este inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea. Eu voi urmari in continuare politica social-democrata pana la capat. Nu ma intereseaza aceste jocuri staliniste pe care le-am urmarit pe parcursul acestei zile. Prin acel raport s-a urmarit o decapitare politica, nedreapta, dupa principii staliniste folosite in momentul de fata in Coreea de Nord. Ceea ce nu intelege domnul Dragnea este ca aceasta noua generatie de politicieni incercam sa ancoram Romania in Europa. Ceea ce incearca domnul Dragnea si o face cu toata forta este sa ne arunce spre Coreea de Nord sau fosta Uniunea Sovietica”, a precizat Mihai Chirica.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.