Liderii PSD se reunesc joi, de la ora 14:00, la sediul central al partidului din Kisellef, in sedinta Comitetului Executiv National, pentru a stabili calea „consitutionala” de urmat, in conditiile in care premierul Sorin Grindeanu refuza sa demisioneze.

Potrivit Digi24, liderii PSD si ALDE vor initia o motiune de cenzura impotriva propriului Guvern, pentru a-l inlatura pe premierul Sorin Grindeanu din functie. Motiunea, care ar urma sa fie depusa luni, va intra la vot peste cateva zile.

Totodata, PSD se gandeste la excluderea din partid a lui Sorin Grindeanu, pe motiv ca acesta nu si-ar fi indeplinit atributiile din programul de guvernare.

Sedinta cu usile inchise

In sediul PSD se afla presedintele Liviu Dragnea, alaturi de alti lideri din teritoriu. La sedinta participa si o parte a ministrilor demisionari, precum Carmen Dan, Rovana Plumb, Ana Birchall, Razvan Cuc, Andreea Pastarnac si Marius Dunca.

Jurnalistii nu au acces in sediul PSD, fiind tinuti in fata portii. Pana la aceasta ora nu a fost facut un anunt oficial cu privire la sedinta CExN si daca ea va fi urmata de declaratii de presa.

Stire in curs de actualizare


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.