Carmen Dan a declarat ca demisiile ministrilor PSD si ALDE au fost deja depuse la Secretariatul General al Guvernului, chiar daca nu toti membrii Cabinetului au facut acest gest. 
„Eu mi-am dat demisia ieri, eu si cred ca multi alti colegi ai mei. Am inteles ca nu toti. Eu cred ca s-au inregistrat demisiile, nu stiu, nu am aceasta confirmare. Demisiile noastre au ajuns la Secretarul General al Guvernului. Pana cand demisia nu se publica in Monitorul Oficial ocupam inca aceste portofolii, dar trebuie sa avem grija sa nu ne depasim competentele expres prevazute de lege”, a spus Carmen Dan, potrivit digi24.ro.

Aceasta a anuntat ca ministrii PSD si-au depus demisia din spirit de solidaritate, dupa ce premierul Sorin Grindeanu a ales sa nu comunice. Carmen Dan a negat ca a facut parte din cel mai slab guvern de pana acum: „Cred ca trebuie sa ne raportam la situatia asta si sa analizam cu obiectivitate. A fost o analiza a activitatii Guvernului pe care toti o anticipam inca din momentul in care ne-am preluat mandatele. Niciunul dintre colegii mei, si nici eu, nu am primit aceste mandate cadou. Actul nostru de ieri a fost unul de solidaritate. Solidaritate intre noi, membrii Guvernului, pentru ca eu am inteles ca trebuie sa lucram in echipa. Ideea fericita ar fi fost sa putem continua in aceasta formula. Nu a fost posibil, pentru ca premierul nu a vrut sa aiba un dialog. Premierul la momentul asta este singur”.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.