In contextul celor mai recente evenimente, Sorin Grindeanu si-a anulat participarea la reuniunea Consiliului National pentru pregatirea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE. 

UPDATE 10:51 Anularea programului public de miercuri al premierului Grindeanu, anuntata oficial.



Premierul Sorin Grindeanu si-a anulat, miercuri, participarea la reuniunea Consiliului national pentru pregatirea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, eveniment care are loc la Palatul Victoria incepand cu ora 12.15, urmand sa mearga doar la Comitetul Executiv National al PSD care se va reuni de la ora 16.00, la Parlament, potrivit News.ro.

Potrivit programului oficial, premierul Sorin Grindeanu urma sa participe la reuniunea Consiliului National pentru pregatirea preluarii de catre Romania a presedintiei Consiliului UE, insa, potrivit surselor citate, evenimetul se va tine in continuare insa fara prezenta lui Grindeanu, care va participa doar la Comitetul Executiv National al PSD de la Parlament.

Si marti, premierul ar fi trebuit sa participe la Conferinta “Jump to Smart 1.0”, biroul de presa al Guvernului anuntand insa ca Sorin Grindeanu si-a anulat prezenta la eveniment.

Premierul a evitat sa participe in ultimele doua zile la evenimente publice.

Liderii PSD se reunesc miercuri, la Palatul Parlamentului, in sedinta Comitetului Executiv National pentru a stabili ce decizie iau cu privire la retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, in conditiile in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a cerut prim-ministrului sa demisioneze, acesta refuzand in doua randuri sa faca un asemenea gest, dupa cum au precizat surse politice, pentru News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.