Presedintele PSD, Liviu Dragnea, realizeaza un profil al premierului, care este capabil sa aplice actualul program de guvernare. 

„Premierul pentru acest program de guvernare ar trebui sa fie un om foarte harnic, nebun de harnic, cu capacitate de munca foarte mare, cu capacitate de intelegere foarte mare si fara lene (...) adica fara liniste. Nu ai voie in niciun minut sa lasi ceva pe tanjeala pentru ca ai lasta un minut pe tanjeala, o lasa si ministrul cinci minute, o lasa secretarul de stat un sfert de ora si pana la functionarii care trebuie sa implementeze tot se ajunge la o ora, doua. Dupa aia se ajunge la zile si saptamani”, noteaza news.ro, citat de digi24.ro.

Acesta nu pune un accent deosebit pe sexul premierului, mentionand ca acesta nu este atat de important, precum este educatia muncii: „Eu sustin si am sustinut - nu asa pe vorbe - femeile in politica si nu numai, ci si in administratie, dar nu cred ca conteaza daca esti barabat sau femeie. E vorba de educatia muncii, e vorba de modul cum ai crescut, daca ai fost invatat sa muncesti, daca ai fost invatat sa-ti asumi raspunderi si cu riscuri. Nu poti sa-ti doresti sa iei numai prajitura la finalul mesei. Trebuie sa participi atunci cand se construieste”

Liviu Dragnea declara ca a propus-o pe Sevil Shaidehh pentru calitatile sale si nu pentru faptul ca este femeie.

Declaratia presedintelui PSD vine in urma celei a primarului general al Capitalei, care a declara ca si-ar dori ca viitorul sef la Executivului sa fie o femeie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.