Politica 9 Iunie 2017 16:34
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut la Parlament, ca, pentru moment, exclude orice discutie privind schimbari in cadrul Guvernului Grindeanu.

"Deocamdata, nu stim daca vom propune schimbari in guvern, indiferent despre cine ar fi vorba din guvern. Cel mai important este programul de guvernare, sa vedem daca sunt intarzieri in implementarea programului si din pacate se pare ca sunt, care sunt cauzele generate de unii membri ai Guvernului, de mecanismele interne de functionare a Guvernului, de anumiti functionari din ministere", a aratat social-democratul, citat de hotnews.ro, care citeaza News.ro.

Presedintele Camerei Deputatilor a fost intrebat daca se pune problema schimbarii prim-ministrului Sorin Grindeanu: "In acest moment exclud orice discutie despre schimbari. Numai dupa ce vom avea raportul de evaluare, atunci vom discuta in partid".

Chestionat daca schimbarea Guvernului ar putea conduce spre o criza politica, liderul social-democrat a spus: "Nu, categoric nu, dar nu cred ca ajungem acolo. Sau, cine stie?".

De asemenea, intrebat daca in cadrul formatiunii exista pepiniera de potentiali inlocuitori ai actualului premier, Dragnea a spus ca "PSD e un partid mare, are nu numai pepiniera, are si padure".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.