Politica 9 Iunie 2017 14:52
Liderul PSD, Liviu Dragnea, sustine ca toti ministrii si-au depus demisiile in alb la partid, insa nu are de gand sa le foloseasca pentru ca nu aceasta este procedura corecta.

"Toti (ministrii si-au depus demisiile in alb la partid - n.r.), atunci cand si-au primit mandatele. Nici nu stiu unde sunt depozitate aceste demisii in alb, ei au facut gestul asta, dar eu nu le folosesc pentru ca nu cred ca asta e o procedura corecta. Adica nu ma duc si le iau din sertar si le pun data. Eu nu procedez asa. Am mai avut un caz de genul asta si nu...", a declarat Liviu Dragnea, citat de jurnalul.ro.

Intrebat daca inclusiv prim-ministrul Sorin Grindeanu si-a scris demisia in alb, presedintele Camerei Deputatilor a raspuns afirmativ: "Din cate am auzit da".

"Faptul ca am decis sa facem evaluari periodice nu vad de ce ar pune presiuni pe ministri, eu nu-i stiam atat de fragili, sau poate discutia asta a mai trezit pe unii dintre ei", a mai spus el, potrivit digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.