Politica 9 Iunie 2017 13:40 de Clara Vacaru
Liderul PSD, Liviu Dragnea, i-a transmis, vineri, presedintelui Klaus Iohannis sa aiba o vizita „de succes” in SUA si l-a asigurat „direct si public” de faptul ca nu se va intampla nimic in tara atat timp cat se afla in America.

In primul rand, ii transmit (presedintelui Klaus Iohannis – n.r.) succes in SUA, pentru ca este important ca presedintele Romaniei sa aiba o vizita de succes in America, este important pentru tara. Dincolo de divergentele trecute dintre noi doi, dincolo de faptul ca suntem adversari politici, Romania este tara noastra comuna si este important sa aiba o vizita de succes”, a afirmat presedintele PSD.

El l-a mai asigurat pe Iohannis ca „nu se intampla nimic in tara atat timp cat este in SUA”.

Liviu Dragnea a mai spus ca ar fi util ca presedintele Klaus Iohannis sa aiba o intalnire cu liderii politici din tara, pentru a le prezenta concluziile vizitei in SUA.

Nu stiu daca este nevoie sa vina in Parlament presedintele dupa aceasta vizita, dar cred ca va face publice concluziile discutiilor si, eventual, o intalnire cu liderii politici din tara daca acolo s-a stabilit ceva important. Daca presedintele isi va lua niste angajamente, e bine sa stim si noi, pentru ca cam noi va trebui sa le punem in practica”, a conchis Liviu Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.