Politica 9 Iunie 2017 10:58
Klaus Iohannis le-a transmis congresmanilor cat de importanta este includerea in programul Visa Waiver. Acestia l-au asigurat pe presedintele Romaniei ca sprijina ridicarea vizelor pentru romani. De asemenea, au accentuat faptul ca, in Congres, exista un grup, care promoveaz interesele tarii noastre. 

Ridicarea vizelor pentru cetatenii romani a reprezentat un punct esential in discutia de ieri, de la Wasington, a declarat presedintele Klaus Iohannis, potrivit digi24.ro.


Acesta a transmis romanilor, prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook, principalele subiecte ale intrunirii. Intre acestea, a subliniat sprijinul pe care SUA il va acorda pentru ridicarea vizelor pentru romani.

"Intr-adevar, Romania este cel mai bun partener pe care Statele Unite il pot avea. Apreciez foarte mult si sunt constient de eforturile pe care le depuneti, pentru a face cunoscuta Romania si importanta pe care o are pentru Statele Unite, aici in Washington, in Capitoliu si la nivelul administratiei. Aceste decoratii sunt adevarate simboluri ale increderii dintre tarile noastre si dintre natiunile noastre”, a declarat Klaus Iohannis, pe pagina sa oficiala de Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.