Politica 9 Iunie 2017 09:37
Premierul Sorin Grindeanu a negat la un post de televiziune ca ar exista vreo tensiune intre el si presedintele PSD pe line de partid.

”Am observat de la inceput de cand am depus juramantul in 4 ianuarie, si eu si colegii mei, si din prima saptamana am observat ca se discuta despre tensiuni, despre lucruri care nu sunt tocmai ok intre mine si domnul presedinte Liviu Dragnea. E adevarat ca in ultima perioada intensitatea acestor discutii este mai ridicata. Vreau sa va spun ca e fals. Relatia, cel putin din punctul meu de vedere, este una de respect pentru presedintele partidului, dar nu pot sa nu remarc un lucru: ca cineva doreste sa intretina in mod voit aceasta asa-zisa tensiune dintre mine si domnul presedinte Dragnea”, a sustinut prim-ministrul, citat de digi24.ro.

Grindeanu sustine ca discuta zilnic cu presedintele PSD

”Ma consult, vorbesc zilnic de mai multe ori cu domnul presedinte. E normal sa fac lucrul acesta ca e presedintele partidului din care fac parte”, a adaugat el.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marti, la Antena 3, ca nu intentioneaza sa-l schimbe din functie de premierul Sorin Grindeanu, insa a spus ca se va afla in curand daca ”in urechea unor ministri ciripesc alte pasarele trimise de anumite institutii”.

Intrebat daca intentioneaza sa-l inlocuiasca din fruntea Guvernului pe Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a raspuns: ”N-am avut de gand si nu am de gand sa-l schimb pe premierul Grindeanu”.

El a spus ca mai importanta este respectarea programului de guvernare astfel incat masurile sociale sa fie completata de cele generatoare de crestere economica, iar evaluarea ministrilor se va face in functie de modul in care a fost implementat programul


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.