Politica 8 Iunie 2017 11:05
Aflat in vizita in SUA, presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca va decide atunci cand va ajunge in Romania daca va promulga sau nu legea salarizarii.
Dupa ce legea salarizarii a fost adoptata miercuri de Parlament, seful statului, intrebat despre aceasta a raspuns: "Va spun un secret - de asta o sa ma apuc peste doua zile, cand ajung acasa si va spun atunci ce o sa fac. Va promit ca o sa va spun atunci tot ce fac cu legea salarizarii. Deocamdata, cel putin asa se aude aici, in America, cresterile de salarii au fost amanate, nu stiu din ce motiv, dar o sa ma documentez foarte, foarte bine. Eu cred ca ajung acasa cand ajunge legea la mine, asa ca putem sa avem grija de toate", a spus Iohannis, citat de digi24.ro.

"Am citit in media ca au fost anumite abordari in tara, sunt convins ca daca ar fi ceva serios, ar veni sa ma anunte despre aceaste probleme. Nu pot sa spun mai multe pentru ca nu am discutat aceste chestiuni", a adaugat el, potrivit b1.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.