Politica 7 Iunie 2017 11:08
Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a sustinut ca evaluarea ministrilor din actualul guvern nu va fi amanata, doar ca pana la acest moment nu a fost stabilit un termen in acest sens, scrie digi24.ro, care citeaza Agerpres.
"Eu am primit din partea colegilor mei, membri in Guvern, rapoartele pe care le-am cerut, dar nu am apucat nici eu, si din cate stiu nici domnul Dragnea, nu am stat sa le parcurg. Am hotarat ca in perioada urmatoare sa facem aceasta evaluare in raport cu programul de guvernare, cu obiectivele din programul de guvernare, pentru ca nu dorim ca programul, asa cum s-a intamplat de foarte multe ori in trecut, sa ramana un document in caza caruia cetatenii si-au pus sperante, Parlamentul si-a dat votul de incredere si noi facem altceva. Astazi am avut o scurta discutie cu dansul (n.r.- Liviu Dragnea), a fost si ministrul Muncii prezent.

Nu amanam evaluarea ministrilor, dar inca nu am stabilit un termen si sigur ca vom face aceasta evaluare eu si cu colegii mei, domnul Dragnea la fel, cu domnul Grindeanu si la un moment dat o sa comunicam concluziile", a declarat liderul ALDE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.