Politica 6 Iunie 2017 17:39
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a anunta ca vor fi si deputati liberali care vor vota in favoarea Legii salarizarii unitare.

"PSD va trebui sa raspunda 100% pentru aceasta lege, care este haotica, este lipsita de stimulare pentru angajatii din sistemul public si este, per ansamblu, o nenorocire politica. (…) Foarte multi colegi vor vota impotriva. Probabil ca in plen votul va fi, in principiu de respingere. Vor fi insa si cativa colegi care au discutat cu colegii prezenti in administratia publica locale si care i-au incurajat sa voteze. Asadar, e posibil sa fie si cateva voturide sustinere a legii salarizarii unitare, dar cei mai multi colegi din PNL resping aceasta facatura de lege pe sistemul public de salarizare", a declarat Turcan, citata de psnews.ro.

"PNL atrage atentia asupra unui element extrem de grav care se petrece in spatele Legii salarizarii, asa cum este ea gandita de PSD.

PNL sprijina o formula de lege a salarizarii bugetarilor, dar care sa fie una unitara, dar care sa NU fie incompatibila cu mediul privat.

PNL este dator sa reprezinte inclusiv interesele mediului economic privat, cel pe spatele caruia functioneaza statul in ansamblu.

Contrar retoricii politice a PSD-ALDE, care vinde iluzii cu bani picati din cer, se ascunde un plan meschin de impovarare fiscala. Atentie, NU se da nimic bugetarilor fara a se lua din alta parte!", a scris ea si pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.