Politica 6 Iunie 2017 16:29
Avand in vedere situatia tensionata, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a clarificat in Parlament, ca nu isi permite sa taca si sa ascunda care este relatia adevarata dintre Guvern si alesii locali ai Municipiului Bucuresti, informeaza jurnalul.ro.

"L-am sunat pe domnul presedinte Liviu Dragnea, am vorbit in cursul serii trecute. M-a intrebat si domnia sa ce s-a intamplat, de ce este aceasta situatie tensionata in mass media si de ce unii dintre colegii nostri au reactionat la cele afirmate de mine. I-am spus si acum domnului presedinte, dupa ce am stabilit, fireste, intalnirea, ca ma bazez pe sprijinul domniei sale pentru ca de fiecare data a fost receptiv la problemele bucurestenilor. (..) Eu nu am facut altceva decat sa exprim public intr-o emisiune relatia pe care Primaria generala, primariile de sectoare le avem cu reprezentantii Guvernului, unii dintre ei", a declarat Gabriela Firea, citata de libertatea.ro.

"Am observat speculatiile ca Gabriela Firea ar fi cerut demisia Guvernului sau demiterea premierului. Nu imi permit sa fac asa ceva, in schimb nici nu imi permit sa tac si sa ascund care este relatia adevarata dintre Guvern si alesii locali ai Municipiului Bucuresti. Tin la aceste proiecte foarte mult", a mai adaugat edilul Capitalei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.