Politica 6 Iunie 2017 10:45
Declaratia lui Victor Ponta, vis-a-vis de disputa dintre Gabriela Firea si Premierul Sorin Grindeanu, a generat un raspuns din partea primarului, care nu se arata surprins de reactia fostului premier. 

Dupa ce Gabriela Firea s-a plans de guvernul Grindeanu si din cauza comunicarii proaste dintre Primaria Capitalei si Executiv, Victor Ponta a reactionat, pe pagina sa de Facebook si a comparat aceasta situatie cu cea dintre Traian Basescu si Guvernul acelor vremuri.

"Eram in Guvernul PSD condus de Adrian Nastase in perioada 2001-2004 cand Primar General al Bucurestiului era Traian Basescu - imi amintesc ca tot ce nu era el in stare sa faca la Primarie Basescu dadea vina pe Guvern / iar in 2004 s-a jurat ca vrea sa ramana Primar "sa isi termine proiectele" dar a candidat la Prezidentiale si ati vazut ce bine ne-a fost! Sa inteleg acum in 2017 ca ce facea Basescu era bine?", a intrebat-o el, indirect, pe Gabriela Firea.

Raspunsul primarului general al Capitalei nu a intarziat sa apara: ”Realitatea este ca daca domnul Ponta ar (mai) fi fost presedinte PSD, eu nu as fi fost candidat si, fireste, nici primar general. Nu mi-a dat niciun sprijin in campania electorala, nu a spus public sau personal nicio vorba de incurajare, si-a dorit probabil pe altcineva candidat, dintre cei considerati mai apropiati. De aceea, nu ma mira reactia de azi fata de mine. Ma surprinde pozitionarea domnului Ponta fata de bucuresteni. Ii pedepseste pentru ca nu prea l-au votat la prezidentiale?”, potrivit news.ro, citat de digi24.

Primarul subliniaza dorinta de a schimba modul de lucru si relatia cu Guvernul, chiar "cu riscul de a-i supara pe unii colegi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.