Politica 5 Iunie 2017 17:37
Dupa ce Firea a criticat dur guvernul Grindeanu, reclamand modul in care decurge comunicarea dintre institutia pe care o conduce si executiv, iata ca a venit si raspunsul premierului, postat pe pagina sa de Facebook. Acesta vorbeste despre responsabilitatea imensa pe care o are, in calitate de prim ministru. 

Dupa ce Gabriela Firea a atacat dur guvernul Grindeanu, premierul vine cu o replica indirecta. Primarul Capitalei se declara dezamagit de modul in care decurge comunicarea dintre Primaria Capitalei si Guvern.

Premierul Sorin Grindeanu raspunde prin a face clara situatia adversarilor PSD, spunand ca acestia se afla in afara partidului. De asemenea, puncteaza aspectele esentiale de care tine cont, in calitate de prim-ministru, functie care ii ofera o responsabilitate imensa.

"A fi prim-ministru reprezinta o raspundere imensa, pe care o iau in serios in fiecare secunda, de cand PSD mi-a facut onoarea de a-mi acorda aceasta incredere. In continuarea unei bune guvernari, avem nevoie de investitii si relatii consolidate la nivelul Europei si nu numai. Joi, ma voi intalni cu premierul francez, Edouard Philippe. De asemenea, ma voi intalni cu Secretarul General al OCDE, Angel Gurria. Aderarea tarii noastre la OCDE este un obiectiv important pentru Guvernul pe care-l conduc. Acestea, odata cu ridicarea nivelului de trai al romanilor si repornirea motorului investitiilor, sunt prioritatile Guvernului acum", a declarat Sorin Grindeanu, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.