Politica 1 Iunie 2017 15:12
Presedintele Klaus Iohannis sustine ca in cadrul intrevederii cu liderul american Donald Trump se va discuta despre "reconfirmarea angajamentului ferm al Romaniei de a ramane un aliat de incredere al Statelor Unite", noteaza stirileprotv.ro.

"Voi avea, pe 9 iunie, la Casa Alba, o intrevedere oficiala cu Presedintele SUA, Donald J. Trump. Vom discuta despre aprofundarea Parteneriatului Strategic dintre statele noastre, despre relatia bilaterala si reconfirmarea angajamentului ferm al Romaniei de a ramane un aliat de incredere al Statelor Unite. Programul vizitei mele la Washington include si o intalnire cu romanii stabiliti in SUA, un moment care, sunt convins, va fi special, ca de fiecare data", a scris seful statului pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita in SUA in perioada 4 - 9 iunie, urmand sa aiba o intrevedere oficiala cu presedintele SUA Donald Trump. Programul vizitei mai include intalniri cu reprezentanti ai comunitatii romanesti din SUA si participarea la Forumul Global al American Jewish Committee, unde va primi distinctia „Light Unto the Nations”, cea mai inalta distinctie a organizatiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.