Politica 31 Mai 2017 17:50
Desi intre Boeing si Tarom au fost stabilite clauze de confidentialitate, ministrul Transportului a anuntat ca pretul unei aeronave este cuprins intre 50 si 89 milioane de dolari. 

La zece ani de cand compania nu a mai achizitionat nicio aeronava noua, Tarom a realizat o investitie impresionanta. Cele doua aeronave Boeing 737-800 au intrat in posesia companiei in urma cu putin timp. Pretul este cuprins intre 50 si 89 de milioane de dolari, astfel ca poate ajunge si la o suma de patru ori mai mare decat profitul anual al companiei.

Ministrul Transporturilor mizeaza pe o clauza de confidentialitate intre Tarom si Boeing, mentionand doar ca Tarom a achitat "pretul pietei", care, conform unor date oficiale, relatate de publicatia Forbes.com, poate ajunge si la 89 milioane de dolari.

Razvan Cuc anunta ca acesta este doar inceputul si promite achizitionarea altor doua avioane de tip lung curier, care vor intra in flota companiei, in acest an. ”Odată cu ele lansăm şi curse directe spre SUA şi China”, spune ministrul Transporturilor, pentru digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.