Politica 30 Mai 2017 17:18
In urma audierilor din Comisia de ancheta privind alegerile din 2009, Vasile Blaga a sustinut ca nu crede ca persoanele prezente la intalnirea care a avut loc la Gabriel Oprea acasa aveau cum sa influenteze rezultatul alegerilor.


"Din ce am citit in presa, ei s-ar fi intalnit seara, nu? Procesul electoral s-a incheiat la 9 seara. Deja de la 9 si jumatate curgeau procesele verbale. Erau doar doi candidati. N-a fost situatia din turul intai, unde am stat pana la cinci si jumatate dimineata. (...) A fost foarte simplu, din acest punct de vedere", a declarat el.

Fostul ministru de Interne a sustinut ca ei "nu puteau avea nicio implicare" in schimbarea rezultatului alegerilor, avand in vedere ca datele din procesele verbale si cele obtinute de la reprezentantii partidelor din sectiile de votare se potriveau, scrie romaniatv.net, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.