Politica 30 Mai 2017 12:54 de Clara Vacaru
Traian Basescu il ironizeaza pe ministrul Turismului, Mircea Dobre, dupa ce acesta din urma a propus schimbarea logo-ului de tara si inlocuirea celebrei frunze cu oaie.
Fostul presedinte al Romaniei nua pierdut ocazia de a-l ironiza pe ministrul Turismului, dupa aceasta propunere.

'Sa radem cu Ministrul Turismului
Ministrul Turismului s-ar gandi sa schimbe brandul de tara pentru turism. Foarte bine, este oricand loc de mai bine. Problema este ca ministrul ar vrea sa fim reprezentati de Miorita, o balada trista, adica de o oaie sau eventual de cei trei ciobani care se omoara intre ei. Sunt convins ca, daca in loc de oaie s-ar pune un bou, cu siguranta, ministrul ar fi foarte bine reprezentat",
a scris, pe pagina sa de Facebook, Traian Basescu.
Potrivit site-ului profit.ro, ministrul Turismului, Mircea Dobre, vrea sa schimbe brand-ul turistic al Romaniei si si-a propus sa inceapa prin inlocuirea celebrei frunze a Elenei Udrea cu o oaie, pentru a construi imaginea turistica a tarii in jurul legendei Miorita.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.