Politica 23 Mai 2017 14:47 de Clara Vacaru
Presedintele Klaus Iohannis a postat, marti dimineata, pe Twitter, un mesaj in limba engleza dupa atacul din Manchester, afirmand ca este „revoltat si intristat” de vestile „groaznice”, si isi exprima solidaritatea cu Marea Britanie.
Revoltat si intristat de vestile groaznice din Manchester. Gandurile noastre merg catre victime si apropiatii lor. Solidaritate cu Marea Britanie”, se arata in mesajul lui Iohannis, postat in limba engleza.

Citeste si:

Ulterior, presedintele Klaus Iohannis i-a transmis marti, Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, un mesaj de condoleante: „In aceste momente de grea incercare, doresc sa exprim solidaritatea deplina a Romaniei si poporului roman cu Regatul Unit si intregul sau popor. Va asigur de sprijinul deplin al Romaniei pentru continuarea luptei impotriva terorismului”, relateaza News.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.