Politica 22 Mai 2017 17:13
Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, este de parere ca in Europa se vorbeste pe doua voci in ceea ce priveste disciplina financiara, noteaza dcnews.ro.
"In Europa se vorbeste pe doua voci despre disciplina financiara. Cand Franta sau Spania depasesc pragul de deficit de 3% nu se supara nimeni. Cand Romania are cea mai mare crestere economica din UE, ni se vorbeste din nou despre austeritate, pe baza unor aprecieri mai mult sau mai putin exacte.

Eu cred ca regulile trebuie sa fie la fel pentru toti. Salariile romanilor sunt de 2-3-4 ori mai mici decat ale europenilor. E necesar sa le marim pentru a stopa plecarea tinerilor din tara!", a scris presedintele Camerei Deputatilor pe Facebook.

Reactia presedintelui PSD survine dupa ce Comisia Europeana a transmis un avertisment cu privire la existenta unei abateri semnificative in 2016 fata de traiectoria de ajustare pentru obiectivul bugetar pe termen mediu al Romaniei, scrie digi24.ro.




Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.