Politica 22 Mai 2017 14:09
Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, sustine ca este necesar ca toate datele din arhiva SIPA sa fie atent studiate.

"Nu cred ca ce este acolo trebuie sa ramana in continuare secret. Este vorba si despre niste rapoarte, care cred ca pot sa fie desecretizate, este vorba si despre niste procese-verbale, de intrari, iesiri. Ar trebui sa vedem cine a avut acces si de cate ori in arhiva SIPA de-a lungul anilor si cred ca ideea doamnei Dana Girbovan este o idee bune. Se poate gandi ca cu arhiva SIPA sa se procedeze asemanator pe modelul CNSAS", sustine presedintele Camerei Deputatilor, citat de digi24.ro.

"Daca sunt unele informatii care poate nu ar trebui sa fie facute publice, care tin de viata privata, informatii care ar putea sa ne ajute sa intelegem daca in anii trecuti, poate acum nu mai e cazul, dar cine stie, informatiile de acolo au influentat anumite decizii ale unor instante, trebuie sa ajungem la aceste informatii", a adaugat el potrivit libertatea.ro.

Citeste si: Ministrul Justitiei: Voi publica numele celor care au "vizitat" arhiva SIPA


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.