Politica 20 Mai 2017 12:11
Reactia fostului premier Victor Ponta in urma afirmatiilor europarlamentarului Monica Macovei nu au intarziat sa apara. Social-democratul sustine ca o crede pe judecatoarea Dana Girbovan, "care a dovedit de fiecare data ca are curaj si coloana vertebrala", scrie dcnews.ro.

"Nici nu ma mira faptul ca Monica Macovei (...) s-a gandit sa foloseasca Arhiva SIPA pentru santaj.

Nu stiu daca a facut acest lucru - dar trebuie cercetat si aflat cat mai repede / ca sa vedem daca aceasta este explicatia pentru atatea decizii ilegale si abuzive date de anumiti procurori si judecatori.

Pe mine nu m-a santajat niciodata Macovei sau altcineva cu note sau informatii din Arhiva SIPA / dupa episodul 'Norica Nicolai' mi-am cerut mapa profesionala de la Parchetul General si am facut-o publica nefiind nimic special in aceasta.

Eu am plecat din magistratura in 2001 / si dupa 2005 pana azi am fost unul din cei mai virulenti critici ai actiunilor si abuzurilor comise de Macovei / haideti insa sa vedem cine a ramas si a activat in perioada dupa 2005-2006 cand 'Echipa Macovei - Danilet' a avut acces la Arhiva; si cine putea fi santajat atunci.

Cu cat sunt mai vizibile si mai disperate eforturile unora de a nu desecretiza Arhiva cu atat mai mult incep sa cred ca este ceva foarte 'putred' acolo!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.