Politica 18 Mai 2017 14:13
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a afirmat ca a fost si el acasa la Gabriel Oprea in seara turului doi al alegerilor prezidentiale din 2009, insa Laura Codruta Kovesi nu era prezenta, informneaza digi24.ro.
"Am participat acolo, doar cat sa stau de vorba cu domnul Ontanu, era si ziua lui, v-am spus, i-am facut si un cadou. Am stat de vorba cu colegii, am ciocnit un pahar, dupa care am plecat, deci nu m-am intins la discutie. Pana la ora la care am plecat, doamna Kovesi nu era", a spus Eugen Nicolicea, intr-o interventie la Antena 3.

Aceasta declaratie intra in contradictie cu dezvaluirile jurnalistului Dan Andronic, care a specificat ca, in seara respectiva, la Gabriel Oprea acasa i-a gasit pe Nicolae Ontanu, Puiu Iordanescu si Gigi Netoiu, iar intr-o alta incapere pe George Maior, Florian Coldea, Petre Toba si Laura Codruta Kovesi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.