Politica 17 Mai 2017 17:00
Dan Andronic, Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Ana Maria Patru, Vasile Blaga si Marcel Opris, se numara printre cei chemati saptamana viitoare la Comisia de ancheta a prezidentialelor din 2009, a anuntat senatorul PSD Mihai Fifor.

"Pentru saptamana viitoare ne-am propus sa lucram luni, marti si miercuri in sedinta comisiei. Incepem deja sa invitam pentru audieri o serie de persoane la propunerea colegilor, persoanele implicate in ceea ce s-a intamplat in 2009. Astfel, luni, comisia lucreaza de la 10.00 la 13.00 si pirmul invitat va fi domnul Dan Andronic, pentru ca au considerat colegii ca de aici a pornit intreaga poveste si, prin urmare, ni se pare firesc sa fie prezent la comisie pentru a relua aceasta poveste pe care a prezentat-o si public", a declaratMihai Fifor, citat de digi24.ro.

De asemenea, a precizat ca la audieri vor mai fi chemati Ana Maria Patru, Mircea Geoana si Viorel Hrebenciuc.

In cursul zilei de miercuri vor fi audiati si directorul STS, Marcel Opris, precum si fostul ministru de Interne, Vasile Blaga.

Mihai Fifor a mai aratat ca "toti cei care au fost implicati in evenimentele din 2009 vor fi invitati sa apara in fata comisiei" si va fi chemat inclusiv Gabriel Oprea, noteaza stirileprotv.ro, care citeaza News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.