Politica 16 Mai 2017 15:14
In urma datelor publicate de Institutul National de Statistica (INS), potrivit carora economia romaneasca a crescut cu 5,7% in primul trimestru al anului 2017, in comparatie cu aceeasi perioada din 2016, fostul premier Victor Ponta a tinut sa precizeze ca, "in primul rand", este meritul sau pentru evolutia buna a economiei, scrie digi24.ro.

"Ma bucur foarte tare de anuntul de azi, cu cresterea economica, ma bucur pentru Guvernul condus de domnul Grindeanu pentru ca stiu ce inseamna sa fii la guvernare si sa primesti asemenea vesti bune, insa dupa vesti bune de obicei vin vesti proaste, asa incat sper sa se pregateasca sa nu vina vesti proaste sau sa vina cat mai incolo", a declarat fostul prim-ministru, citat de dcnews.ro.

"Eu cred ca e meritul meu, in primul rand, pentru ca am guvernat foarte bine, am facut un Cod fiscal foarte bun. E meritul Guvernului Ciolos, ca nu a stricat prea multe si e meritul Guvernului Grindeanu ca reuseste, desi are atatea moase copilul, sa se ocupe de copilul economie bine. Cu cat il lasa moasele mai mult, cu atat o sa aiba succes mai mare", a mai spus Victor Ponta.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.