Primul Iphone a fost achizitionat in luna martie, iar in luna aprilie au fost achizitionate alte bunuri, municipalitatea din Caracal platind cel mai mare pret pe un Apple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black, achizitionat de la PCBIT ELECTRONICS S.R.L. cu suma de 3,697.48 RON.

Am cumparat sapte telefoane cu acordul consilierilor locali, a fost o decizie transparenta. Am decis sa le achizitionam pentru a face un lucru bun, iar un lucru bun se face cu produse de calitate, mai bine am luat un telefon bun care sa ne tina mai multi ani. Am eu un telefon, viceprimarul, dar si sefii de servicii si directorii din Primarie. In plus, cu ajutorul lor vedem imagini surprise de camerele video din oras pentru ca avem mai multe zone supravegheate”, a declarat, pentru News.ro, Liviu Radu, primarul municipiului Caracal.

Intrebat de aceste achizitii, seful Serviciului de specialitate din cadrul Primariei Caracal, Gabriel Mogosanu, a precizat ca nu el a decis cumpararea acestor telefoane.

“Eu sunt un simplu executant, altii au vrut sa le cumpere. Eu fac doar ce mi se spune”, a declarat Gabriel Mogosanu.

Printre achizitiile facute de catre reprezentantii Primariei Caracal, in luna aprilie, se numara si un aparat foto DSLR Canon EOS 1200D, 18MP + Obiectiv EF-S 18-55mm, tot de la societatea care a furnizat telefoanele mobile, PCBIT ELECTRONICS S.R.L. cu suma de 1,259.66 RON.

De la RCS&RDS, municipalitatea din Caracal a achizitionat servicii de telefonie mobila, pentru luna mai, in valoare de 73.71 RON. De asemenea, de pe un site de specialitate, tot pentru unitatea administraiv-teritoriala, a fost achizitionat un obiectiv foto Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS, de la F 64 STUDIO S.R.L. cu suma de 616.66 RON.