Politica 15 Mai 2017 15:32 de Clara Vacaru
Reprezentantii Primariei municipiului Caracal au achizitionat, incepand cu sfarsitul lunii martie pana la sfarsitul lunii aprilie, prin intermediul sistemului electronic de achizitii publice, mai multe aparate de telefonie mobila, de ultima generatie. Primarul municipiului Caracal, Liviu Radu, a declarat ca bunurile sunt folosite atat de catre el, cat si de alte persoane angajate in unitatea administrativ-teritoriala.

Primul Iphone a fost achizitionat in luna martie, iar in luna aprilie au fost achizitionate alte bunuri, municipalitatea din Caracal platind cel mai mare pret pe un Apple iPhone 7 Plus 128GB Jet Black, achizitionat de la PCBIT ELECTRONICS S.R.L. cu suma de 3,697.48 RON.

Am cumparat sapte telefoane cu acordul consilierilor locali, a fost o decizie transparenta. Am decis sa le achizitionam pentru a face un lucru bun, iar un lucru bun se face cu produse de calitate, mai bine am luat un telefon bun care sa ne tina mai multi ani. Am eu un telefon, viceprimarul, dar si sefii de servicii si directorii din Primarie. In plus, cu ajutorul lor vedem imagini surprise de camerele video din oras pentru ca avem mai multe zone supravegheate”, a declarat, pentru News.ro, Liviu Radu, primarul municipiului Caracal.

Intrebat de aceste achizitii, seful Serviciului de specialitate din cadrul Primariei Caracal, Gabriel Mogosanu, a precizat ca nu el a decis cumpararea acestor telefoane.

“Eu sunt un simplu executant, altii au vrut sa le cumpere. Eu fac doar ce mi se spune”, a declarat Gabriel Mogosanu.

Printre achizitiile facute de catre reprezentantii Primariei Caracal, in luna aprilie, se numara si un aparat foto DSLR Canon EOS 1200D, 18MP + Obiectiv EF-S 18-55mm, tot de la societatea care a furnizat telefoanele mobile, PCBIT ELECTRONICS S.R.L. cu suma de 1,259.66 RON.

De la RCS&RDS, municipalitatea din Caracal a achizitionat servicii de telefonie mobila, pentru luna mai, in valoare de 73.71 RON. De asemenea, de pe un site de specialitate, tot pentru unitatea administraiv-teritoriala, a fost achizitionat un obiectiv foto Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS, de la F 64 STUDIO S.R.L. cu suma de 616.66 RON.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.