Politica 12 Mai 2017 11:49
Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat, vineri, in deschiderea congresului formatiunii, ca isi propune ca formatiunea pe care o conduce sa devina, in doi ani, al doilea partid din tara, iar la alegerile din 2020, rezultatul obtinut sa-i permita sa propuna premierul, transmite Agerpres.

"USR insa isi propune sa faca toate lucrurile astea pastrandu-si politica de a nu face compromisuri", a spus Nicusor Dan.

Potrivit acestuia, "USR este un vis implinit", scrie HotNews.

"Multi dintre noi am fost mult timp singuri in captivitatile noastre impotriva sistemului. (...) USR este un vis, un vis al oamenilor care n-au mai facut politica, visul ca ei vor fi la un moment dat asa de multi incat in politica sa prevaleze o mana de oameni care intra acolo pentru binele comun si nu ca sa progreseze ei pe scara sociala. In buna masura, USR este un vis implinit", a mentionat Nicusor Dan.

USR isi alege o noua conducere, in cadrul primului sau congres national, care are loc la Cluj-Napoca, in perioada 12-14 mai.

Pentru functia de presedinte al USR si-au depus candidaturile Nicusor Dan, Emanuel Ungureanu, Serban Marinescu si Cornelia-Florina German.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.