Politica 12 Mai 2017 12:02
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de parere ca justitia este "marea durere" a PSD-ALDE, iar comisia de ancheta privind alegerile din 2009 nu a fost infiintata pentru verificarea scrutinului, ci pentru "disimularea unei anchete impotriva sefului DNA", scrie dcnews.ro.

"Comisia de ancheta NU s-a constituit pentru verificarea alegerilor. E doar un pretext si o butaforie, o sceneta desueta pentru care autorii nu au nici macar bunul simt sa ofere un fir logic. (...)

Scopul anchetei nu sunt alegerile, ci disimularea unei anchete impotriva sefului DNA sub pretextul unei comisii de ancheta.

Vom vedea mai multe discutii despre DNA decat despre alegeri.

Justitia e marea durere a PSD-ALDE, NU alegerile! Pe alegeri, am vazut pana acum cat pret au pus – Zero! In schimb, Justitia ii deranjeaza pentru ca nu o pot controla.

Prin acest demers se genereaza, cu intentie, un conflict constitutional, suprapunand puterea Legislativa peste cea Judecatoreasca – pentru ca nu pot fi realizate anchete parlamentare si judiciare in acelasi timp cu privire la acelasi subiect", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.