Politica 11 Mai 2017 13:41
Fostul premier Victor Ponta a realizat o comparatie intre situatia din Franta, alegerea presedintelui Romaniei Klaus Iohannis si castigarea alegerilor de catre PSD, subliniind ca ”sa guvernezi eficient este mult mai complicat”.

"Sigur ca pentru Dl. Macron castigarea alegerilor in fata Doamnei LePen a fost partea usoara - guvernarea si reformarea Frantei si revenirea tarii sale la conducerea UE alaturi de Germania reprezinta obiective mult mai greu de atins!

Europa este mereu cu cativa pasi in urma SUA ( asa cum Romania este mereu in urma Europei)/ pentru Presedintele Barack Obama castigarea alegerilor a fost partea usoara - guvernarea Americii si a lumii a fost altceva. Sa speram ca Dl Macron va invata din aceasta lectie.

Cat despre Romania cred ca toti acum recunosc aceasta realitate - si pt Klaus Iohannis si pentru PSD ( la Parlamentare) castigarea alegerilor a fost partea usoara - sa guvernezi eficient e mult mult mai complicat !!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.