Politica 10 Mai 2017 10:41
Premierul Sorin Grindeanu a afirmat marti, la Viena, referitor la initiativa cetateneasca privind redefinirea familiei, ca poporul roman va decide prin vot ce se va intampla.

"E vorba de un proiect, pana la urma poporul roman va decide prin vot calea pe care sa o apucam. Parerea mea personala o stiti. Sunt printre cei 3 milioane de romani care au semnat "pentru", dar (...) e o prima etapa. Pana la urma (...) e o propunere de modificare a Constitutiei, iar romanii vor decide "da" sau "nu" printr-un vot. Eu cred ca e calea corecta", a declarat Grindeanu, fiind intrebat cum comenteaza faptul ca plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, initiativa cetateneasca pentru revizuirea Constitutiei cu privire la redefinirea familiei.

Intrebat daca aceasta initiativa va duce la dezbinare, Grindeanu a raspuns: "Eu cred ca pana la urma decizia (...) trebuie sa fie la romani, iar decizia poate fi data prin (...) acea consultare. Ceea ce s-a intamplat astazi e un prim pas, care premerge aceasta consultare. Mi-e greu sa (...) fac o evaluare in ce parte se vor duce optiunile romanilor".

Totodata, Grindeanu a precizat ca este foarte important sa existe o dezbatere pe acest subiect, scrie Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.