Politica 9 Mai 2017 16:25
Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis parlamentarilor ca au un rol esential si anume, acela de a pune pe agenda legi cu impact major asupra viitorului romanilor, scrie digi24.ro.

"Dumneavoastra, doamnelor si domnilor senatori si deputati, va revine un rol esential. Puneti pe agenda legi cu un impact major asupra viitorului romanilor.

Nu va ganditi doar la beneficiile pe care unele masuri le au acum, nu va ganditi doar la un castig electoral de moment!

Intrebati-va cum va arata Romania in cinci ani, in zece ani, cu legile pe care le adoptati dumneavoastra acum.

Intrebati-va daca in anii urmatori Romania va deveni mai puternica sau daca, dimpotriva, va fi slabita de impactul legilor votate de dumneavoastra.

Aveti responsabilitatea si capacitatea de a restabili increderea cetatenilor in Parlament, aceasta institutie fundamentala a democratiei. Aveti responsabilitatea si va rog sa o exercitati!Va chem sa faceti din aceasta un obiectiv politic demn de Centenarul comemorarii eroilor Marelui Razboi si aniversarea Marii Uniri", se arata in mesajul sefului statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.