Politica 9 Mai 2017 10:54
Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, in cadrul unui interviu difuzat de caleaeuropeana.ro, ca singura tara care se opune realmente aderarii noastre la Schengen este Romania, scrie digi24.ro.
"Romania nu are dusmani in Uniunea Europeana, ba dimpotriva, are foarte multi prieteni. In privinta spatiului Schengen, singura tara care realmente se opune aderarii este Romania, prin felul nefericit in care se legifereaza, se dau ordonante de urgenta, precum OUG 13 sau ANCOM, si prin care aratam ca nu stim foarte bine ce vrem.

Iar pozitiile unor politicieni cu functii foarte inalte in stat, care cearta Uniunea Europeana pentru diferite abordari, nu ne fac bine absolut deloc. Dimpotriva, ele confirma ca in Romania avem multi politicieni care nu au inteles cum e cu statul de drept si care sunt valorile fundamentale ale Uniunii Europene", a aratat seful statului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.