Politica 8 Mai 2017 17:56
Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, sustine ca liberalii solicita demisia in alb a premierului Sorin Grindeanu si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru a demonstra ca nu sunt implicati in "jocul" privind legea gratierii, scrie hotnews.ro.

"PNL solicita demisia in alb a domnilor Dragnea si Grindeanu. Aceasta este singura modalitate prin care presedintele Camerei Deputatilor si premierul Romaniei pot sa demonstreze ca nu sunt personaje intr-un joc ipocrit privind legea gratierii. PSD si ALDE au majoritatea in Camera Deputatilor, in Senat, detin Guvernul Romaniei, cu alte cuvinte au toate parghiile pentru a-si determina parlamentarii sa respinga gratierea pentru fapte de coruptie.

Din nefericire, impresia pe care ne-au transmis-o personajele in cauza este aceea ca arunca mingea de la unul la altul, ca au o intelegere netransparenta si nenorocita pentru poporul roman ca prin prezenta domnului Serban Nicolae sa isi imparta responsabilitatea si sa includa gratierea pentru corupti.

Aceasta modalitate este in dispret total fata de ceea ce asteapta oamenii de la cei care guverneaza astazi, este in dispret total fata de cei care cu buna credinta si buna intentie respecta legile in aceasta tara si isi construiesc un drum sanatos in viata", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.