Politica 5 Mai 2017 10:40
Fostul premier Victor Ponta este de parere ca maginea PSD este afectata grav de faptul ca Serban Nicolae nu si-a dat inca demisia. Reactia presedintelui Comisiei juridice a Senatului nu a intarziat sa apara.

"Ce a fost ieri (n. red.- miercuri) la Comisia Juridica de la Senat a fost o comedie proasta - ce a fost azi (n. red.- joi) e o tragedie sinistra! Faptul ca Serban Nicolae inca nu si-a dat demisia afecteaza grav si imaginea PSD si respectul pe care el personal inca il mai avea din partea colegilor", a scris Victor Ponta pe Facebook.

"Este parerea lui. Tocmai ce spuneam ca eu respect dreptul la opinie chiar si al opiniilor proaste", a reactionat Serban Nicolae.

Senatorul a adaugat ca nu doreste sa comenteze ce anume afecteaza imaginea PSD.

"Spre exemplu, unii au mizat in campania electorala pe eticheta de penali pusa pesedistilor. Eu am protestat atunci, macar sub aspectul incorectitudinii unei asemenea etichete globale, dar electoratul s-a pronuntat atunci mult mai transant si ne-am dat seama dintr-o masuratoare directa, nu sociologica - care e opinia electoratului in legatura cu asemenea etichete sau cu asemenea jocuri de manipulare a imaginii", a spusSerban Nicolae, citat de realitatea.net.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.